Rune Forums

Forums Community Bugs & Other Issues Joining Online Servers Does Not Work

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by  RUNE Mitch November 14, 2019.

  • Author
    Posts
  • #11520

    Build number: 0.0.9L

    Detailed description of bug: When attempting to join any online server, I create my character, click accept, the serpent spirals for about 30 seconds and then I get kicked to main menu. I have tried letting the frames on the server selection screen smooth out, but it does not help.

    Can you reproduce this? Yes, anytime I join a server it kicks to main menu.

    If reproducible, what steps did you take to reproduce this? Click Online, the menu is very laggy for about 1-2 minutes. Let the lag go away, attempt to join a server, create my profile, it loops the loading screen then boots to main menu. When I go back to server select, it says I have a save on that server, but I obviously cannot join.

    What were you doing before it happened? In the server selection menu

    About how long was your current play session? 0 Minutes

    Screenshot or Video of the issue? N/A currently.

  • #11574

    Hi Griffon, I know you’re in Discord, was anyone able to help you out or is this problem persisting?

    • #11581

      Hey James –

      It appears to still be occurring. The frame drop in the online menu is worse – it doesn’t seem to stop being choppy, where yesterday it was able to eventually smooth out.

  • #11590

    We have resolved this issue with RUNE II Update 0.0.10L.

You must be logged in to reply to this topic.